EĞİTİMİN YILDIZLARI-HOPO

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nün koordinatörlüğünde Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı´nın ortaklığında yürütülen Eğitimin Yıldızları-HOPO Proje yarışması kapsamında okulumuzda öğretmenimiz Şeyda AYDIN tarafından yürütülen Cemre Düşecek Toprak Arıyor projesi kapsamında öğrencilerimiz Esra ÇABUK rehberliğinde atık malzemelerden kitap kumbarası tasarladılar. Hazırlanan kitap kumbaraları öğretmenlerin rehberliğinde Trabzon Yurt Müdürlüğü´ne yerleştirildi. Üniversite öğrencileri ve kurumda çalışan personeller kumbaralara ilkokul ve ortaokul seviyesindeki kitapları kumbaralara atılmaları konusunda bilgilendirildi. Misafirperverliğinden dolayı Trabzon Yurt Müdürü Kenan SALİ ve personeline okulumuz adına teşekkür ederiz.

09-04-201909-04-2019

Yayın: 09.04.2019 - Güncelleme: 09.04.2019 21:40 - Görüntülenme: 266