Etiket Sonuçları: demokrasi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´nın 94. yıldönümünde çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize ödüller verildi.

Van, 1915 Ocak. Kış. 1. Dünya Harbi’nin ilk ayları. Eli tüfek tutan herkes Ruslarla ölüm kalım harbindeyken sınır birliklerinde cephane tükenir. Vanlı çocuklar gönüllü olurlar, yaşları 12 - 17 arasında değişen 120 isimsiz kahraman çocuk. Cephaneyi sırtlanırlar, karlı dağlarda günlerce, gecelerce yürürler. İsimleri unutulmuş olsa da bu büyük yolculuğu gerçek bir kahramanlığa dönüştüren gençlerin öyküsü...

15 Temmuz konulu resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimize ve portakal nergisi konulu yarışmaya katılan özel eğitim öğrencilerimize belgeler verildi.

Emekliye ayrılan sınıf öğretmenlerimiz Mustafa GÜRSOY ve Celal ÇELİK´e okulumzdaki hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatlarında sağlık, huzur ve mutluluklar diliyoruz.

Yapılan seçim sonuçlarına göre 7-B sınıfı öğrencimiz Şevval Hüma KÜÇÜK 382 oy alarak okul öğrenci meclisi başkanı oldu. Diğer yarışan adaylar şu oyları aldı. 8-B Alperen Yasin ERDEM 135 oy, 8-C Ömürhan ŞİMŞEK 334 oy aldı.