Okulumuzda okul meclisi başkanlığı seçimi yapıldı.

Okulumuzda 07.11.2014 Cuma günü yapılan okul temsilciliği seçimi sonuçlarına göre başkan Ömer Akif ÖZDEMİR (7/B), yardımcısı ise Mehmet Emin BEKTAŞ (4/A) oldu.

Okulumuz öğrencileri Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Hüseyin KOMAR ve 2-B sınıf öğretmenimiz Alper KARADENİZ öncülüğünde okul öğrenci temsilcisi başkanı ve yardımcısını seçmek için 07.11.2014 Cuma günü sandık başına gitti. Okul öğrenci temsilcisi başkanı için aday olan 4 öğrencimiz Ömer Akif ÖZDEMİR(7/B), Alperen Yasin ERDEM (5/B), Yiğithan TURGUT(6/C), Gürbüzcan OKTAN(7/A), okul öğrenci temsilci başkan yardımcısı içinse aday olan 5 öğrencimiz Aysu BULUT(3/E), Betül ŞİMŞEK(4/B), Mehmet Emin BEKTAŞ(4/A), Kardelen GÜRSOY(3/B), Şevval KÖSE(2/A) 15 gün süreyle okulda çeşitli propaganda yaptı, afiş ve pankart asarak arkadaşlarından oy istedi.

Seçimlerin sonucunda okul öğrenci temsilciliği başkanlığı için yarışan adaylar Ömer Akif ÖZDEMİR(7/B) 141 oy, Alperen Yasin ERDEM(5/B) 127 oy, Yiğithan TURGUT(6/C) 58 oy, Gürbüzcan OKTAN (7/A) 70 oy aldı. Okul öğrenci temsilciliği başkan yardımcısı için yarışan adaylardan Aysu BULUT(3/E) 95 oy, Betül ŞİMŞEK(4/B) 86 oy, Mehmet Emin BEKTAŞ (4/A) 126 oy, Şevval KÖSE (2/A) 36 oy, Kardelen GÜRSOY(3/B) 19 oy aldı.

En çok oy alan Ömer Akif ÖZDEMİR(7/B) okulumuzun 2014-2015 eğitim-öğretim yılında okulumuzun öğrenci temsilcisi oldu, okul öğrenci temsilciliği başkan yardımcısı ise Mehmet Emin BEKTAŞ(4/A) oldu.

Yayın: 11.11.2014 - Güncelleme: 19.03.2019 10:52 - Görüntülenme: 764