TRABZON / ARSİN - Atatürk İlkokulu

Tayini çıkan Güleser öğretmenimize plaket verildi

Okulumuzda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Güleser YILMAZ öğretmenimiz alan değişikliği yaparak özel eğitim öğretmeni olarak Temel Yaşar Çoruh İlkokulu´na tayini çıktı. Güleser YILMAZ öğretmenimize okulumuzda yaptığı çalışmalardan dolayı kendisine plaket verildi. Güleser YILMAZ öğretmenimize bundan sonraki hayatında sağlık, mutluluk ve başarılar diliyoruz.

Yayın: 27.01.2015 - Güncelleme: 19.03.2019 10:57 - Görüntülenme: 1245