1.SINIF KURA ÇEKİMİ 04.09.2023 PAZARTESİ  GÜNÜ OKULUMUZDA YAPILACAKTIR.

"Arsin Velileri Okuyor" İsimli Ödüllü Kitap Okuma Yarışması

Değerli velilerimiz, ilçemizde "Arsin Velileri Okuyor" isimli ödüllü kitap okuma yarışması gerçekleştirilecektir. Yarışmada okunacak olan "Fabrika Ayarı" ve "Beyaz Gemi" isimli kitapları okulumuzdan temin edebilirsiniz.  Yarışmaya son başvuru tarihi 18 Şubattır, yarışma ise 4 Mart'ta gerçekleştirilecektir.

Yarışmaya başvurmak  için http://meb.ai/dooRuM bağlantısındaki formu doldurmanız gerekmektedir.

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantımız 04.11.2020 Çarşamba günü saat 10:30´da Arsin Belediyesi Konferans Salonu'nda aşağıdaki gündem maddeleri doğrultusunda yapılacaktır.
Çalışmalarımıza katkıda bulunmak ve çalışmalarımızın daha verimli hale getirilmesi için belirtilen gün ve saatte toplantıda hazır bulunmanızı önemle rica ediyoruz.

GÜNDEM MADDELERİ

1-Açılış ve Yoklama

2-İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu

3-Divan Başkanı ve Yazman Seçimi