Mrt

Öğrencilerimize kitap okuma sevgisini kazandırmak amacıyla okulumuzda kitap fuarı kuruldu.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabülü resim yarışmasında dereceye giren öğrencimiz Sevgi CEVAHİR (3-C) ödülünü kaymakamımız Ergün BAYSAL´dan aldı. Başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü´nün 95.yıl dönümü okuluzda büyük bir çoşkuyla kutlandı.

Mrt

Okulumuzda kendi içimizde yaptığımız değerlendirme sonucunda ilkokullar arası resim yarışmasında gidecek öğrenciler 1. öğrenci Elif Yaren SELEN (2-B), 2. öğrenci Sevgi CEVAHİR (3-C), 3. öğrenci Koray USTAÖMER (2-D) oldu. Öğrencilerimize ödüllerini sınıf öğretmenleri Sevgi DURNA (2-B), Zihni SOLUĞ (3-C) ve Songül ÖZKAN GÜMRÜKÇÜ (2-D) verdi.

Ara

Öğrencilerimize Doğayı Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü´nden gelen uzman kişiler tarafından ormanların yararları anlatılarak 100 adet sarı çam fidanı dağıtımı yapıldı.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu´nda düzenlenen etkinliğe özel eğitim sınıfı öğrencilerimizle beraber katıldık.

Kas

24 Kasım Öğretmenler günü okulumuzda şiirlerle, şarkılarla coşkulu bir şekilde kutlandı.

Kas

1461 TS külübünün başkanı Şaban BÜLBÜL, teknik direktörü Hamdi ZIVALIOĞLU ve oyuncuları okulumuzu ziyeret ederek öğrencilerimizin spor ve futbol konusundaki sorularını yanıtladılar. Kendilerine bu nazik davranışlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Kas

Büyük önder Atatürk ölümünün 77. yıl dönümünde okulumuzda şiirlerle ve Atatürk´ün sevdiği şarkılarla anıldı.

Okulumuzda 22.10.2015 Perşembe günü yapılan okul temsilciliği sonuçlarına göre 129 oy alan 8-C sınıfı öğrencisi Alperen ZENGİN başkan, yardımcısı ise 104 oy alan 4-C sınıfı öğrencisi Şule KOÇ olmuştur.

Okulumuzda İlköğretim Haftası 31.09.2015 Çarşamba günü büyük bir coşkuyla kutlandı.

Haz

Okulumuzdan tayini çıkan Hakkı GENÇ ve Aslı KAYA öğretmenlerimize birer plaket ve altın, çocuğu dünyaya gelen Hasan TEKÇİ öğretmenimize ise bir adet altın verildi. Tayini çıkan öğretmenlerimize okulumuzda yapmış olduğu görevlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni görev yerlerinde başarılar diliyoruz.

Haz

Okulumuz karne töreninde yakar top, futbol yarışmalarında derceye giren öğrencilere madalya, 2014-2015 eğitim-öğretim yılında 6.,7.,8. sınıflarda derslerinde 1. olan öğrencilerimiz Abdullah KORKMAZ (6-C), Ömer Akif ÖZDEMİR (7-B), Fatma Nur TÜYSÜZOĞLU(8-D) ve tayini çıkan Hakkı GENÇ, Aslı KAYA öğretmenlerimize ise birer tane Trabzonspor forması hediye ettik.

Haz

Anasınıfı öğretmenlerimiz Neşe ÇEBİ ve Tuba Hafize ÇAKI önderliğinde hazırlanan anasınıfı öğrencilerimizin bir yıl boyunca hazırlamış oldukları çalışmalardan oluşan yıl sonu sergimiz katılımcıların büyük beğenisini topladı.