Nis

Okulumuz yararına 22.04.2015 Çerşamba günü düzenlediğimiz kermes katılımcıların büyük beğenisini topladı.

Nis

Kütüphane haftası nedeniyle öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve sevdirmek amacıyla öğrencilerimiz öğretmenleriyle birlikte bahçede kitap okudular.

Nis

Okulumuz Sürmene İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Çıraklık Eğitim Merkezi ile işbirliğine giderek öğrencilerimizin saç bakımı yapıldı.

Mrt

Arsin Kaymakamlığının öncülüğünde Arsin Belediye Başkanlığımız, Orman Şefliğimiz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün okullar hayat olsun projesi kapsamında “Benimde Bir Fidanım var” projesi  okulumuzda gerçekleştirildi.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yavuz ÜSTÜNDAĞ´ın özel çabasıyla okulumuza kazandırılan örnek sınıfın açılışı görkemli oldu.

2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Dönem Anasınıfı Veli Toplantımız yapıldı.

Ock

Okulumuzda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Güleser YILMAZ öğretmenimiz alan değişikliği yaparak özel eğitim öğretmeni olarak Temel Yaşar Çoruh İlkokulu´na tayini çıktı.

Ock

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yavuz ÜSTÜNDAĞ ve şube müdürümüz Ömer ÖZGENÇ sınıflarımızı ziyaret ederek öğrencilerimizin karne heyecanına ortak oldu.

Ara

Okulumuz anasınıfı öğrenci ve velileri Yerli Malı Haftasını kutladılar.

Ara

Okulumuz idareci ve öğretmenleri 24 Kasım Öğretmenler günü yemeğinde Arsin Deniz Yıldızı restaurantta bir araya geldiler.

Kas

Okul bahçemize kurulan oyun parkı sayesinde öğrencilerimiz eğlenceli vakit geçirdi. Öğrencilerimizin bu coşkusuna Arsin ilçe milli eğitim müdürümüz Yavuz ÜSTÜNDAĞ, idareci ve öğretmenlerimiz de katıldı.

Kas

Okulumuzda ulu önder Atatürk ölümünün 76.yılında yapılan anma töreni ile anıldı.

Kas

Okulumuzda 07.11.2014 Cuma günü yapılan okul temsilciliği seçimi sonuçlarına göre başkan Ömer Akif ÖZDEMİR (7/B), yardımcısı ise Mehmet Emin BEKTAŞ (4/A) oldu.

Okulumuzda uzun yıllar görev yapan sınıf öğretmenimiz Haydar Nuri TOPAL´ın tayini Akçaabat Kavaklı İlkokulu´na çıktı. Haydar Nuri TOPAL öğretmenimize okulumuzda yaptığı çalışmalardan dolayı kendisine plaket verildi.

Okulumuzda 08.09.2014 Pazartesi günü palyaço ve çocuk şarkılarının eşliğinde 1.sınıfların kura çekimi yapıldı.