SAYIN VELİMİZ, EVDEKİ ÖĞRETMENİMİZ

Evde kalın çocuğunuza MASAL anlatın. Evde kalın çocuğunuza TÜRKÜ öğretin. Evde kalın çocuğunuza TEKERLEME öğretin. Evde kalın çocuğunuzla OYUNLAR oynayın. Evde kalın çocuğunuza YEMEKLER öğretin. Videoya kaydedip https://www.facebook.com/ArsinMem/ de paylaşın. Ödülünüzü Arsin ilçe milli eğitim olarak biz takdim edelim. Detaylar arsin.meb.gov.tr de...

Mrt

Dersler, EBA TV İlkokul ve EBA TV Ortaokul'da sabah saat 09.00'da başlayıp 13.30'a kadar devam edecek, saat 13.30-17.30 ve 17.30-21.30'da iki kez tekrar yayın ekrana gelecek.

"Çocuğumla Okuyorum-2"Sınavı sonuçları okulumuz panosunda asılmıştır.

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantımız 31.10.2018 Çarşamba günü saat 10:00´da okulumuz toplantı salonunda aşağıdaki gündem maddeleri doğrultusunda yapılacaktır. Çalışmalarımıza katkıda bulunmak ve çalışmalarımızın daha verimli hale getirilmesi için belirtilen gün ve saatte toplantıda hazır bulunmanızı rica ediyoruz.

GÜNDEM MADDELERİ

1-Açılış-Yoklama

2-İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu

3-Okul Aile Birliği Başkanının konuşması

4-Okul Müdürünün konuşması

5-Divan Başkanı ve Yazman seçimi

6-Yönetim ve Denetleme Kurulu faaliyet raporlarının görüşülmesi ve ibrası

7-Yönetim Kurulu seçimi

8- Denetleme Kurulunun seçimi

9-Dilek ve Temenniler

10-Kapanış

Mrt

MEHMETÇİK VAKFI İÇİN YAPACAĞIMIZ BAĞIŞ KAMPANYAMIZA VE KERMESİMİZE DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ…

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 21.10.2017 Cumartesi Günü saat 10.00´da okulumuz toplantı salonunda yapılacaktır. Çalışmalarımıza katkıda bulunmak ve çalışmalarımızın daha verimli hale getirilmesi için belirtilen gün ve saatte toplantıda hazır bulunmanız önemle rica ederiz.

Kitap Okuma Yarışması Ödül Töreni