Haz

Ayrıntılı bilgi için aşağıdaki linke tıklayınız.

Sınava Başvurabilecekler : Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü´ne bağlı okullarda öğrencisi olan tüm veliler
Sınav Başvuru Adresi : trabzonarge.meb.gov.tr sitesinin duyurular bölümünde online bir şekilde
Son Başvuru Tarihi : 21 Nisan Cuma 2017 mesai bitimine kadar
Sınav Tarihi : 7 Mayıs Pazar 2017 Saat : 10.00
Sınav Merkezi : Arsin Atatürk Ortaokulu ve başvuru durumuna göre belirlenecek diğer merkezler
Sınav Giriş Belgeleri : Nüfus cüzdanı, Giriş Belgesi(Giriş Belgesi "trabzonarge.meb.gov.tr"adresinden TC no ile giriş yapılarak alınacak.)
Proje kapsamında Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü´ne bağlı okullarda öğrencisi olan tüm veliler arasında yapılacak kitap okuma yarışmasında buzdolabından çamaşır makinesine, ütüden fırına toplam 50 ödül verilecektir.
Kitap okuma yarışmasına ilişkin valilik ve üst yazı, şartname ve broşür ektedir.

Nis

Olumlu Anne Baba Tutumları Eğitimi Semineri 7 Nisan 2016 Perşembe günü saat 10´da okulumuz toplantı salonunda yapılacaktır.

Haz

Anasınıfı öğrencilerimizin 2014-2015 eğitim öğretim yılında yapmış olduğu çalışmaların gösterileceği yıl sonu sergimiz 02.06.2015 salı günü saat 10´da okulumuz toplantı salonunda yapılacaktır.